Als BLANCO zwart kleurt…

Nieuwe mengkranen en accessoires in mat zwart in primeur voorgesteld op Batibouw (hal 11 – stand 113)

In satijnmat zwart trekken de mengkranen van BLANCO alle aandacht in je keuken. Deze nieuwe trendkleur geeft je alle ruimte om te spelen met contrasten én te combineren met tal van materialen. Op Batibouw zet BLANCO de drie nieuwkomers, in primeur, in de kijker: Linus, Linus-S en Catris-S Flexo.

In mat zwart geeft BLANCO zijn minimalistische mengkraan Linus een compleet nieuwe look. Het eigentijdse ontwerp met een brede cilindrische basis en een slanke, rechthoekige uitloop geeft elke keuken een trendy blikvanger: aanwezig maar tegelijk zacht en elegant.

Deze nieuwe zwarttint leent zich tot heel wat stijlvolle combinaties, met natuurlijk hout, met beton, keramiek of roestvrij staal. Ook met witte keukenaccessoires en lichtgekleurde spoeltafels vormt de zwarte mengkraan een intrigerend duo. Dankzij de hoge uitloop van BLANCO Linus kan je makkelijk grote kookpannen of hoge vazen vullen. De BLANCO-mengkraan Linus-S heeft bovendien een uittrekbare sproeikop voor nog meer gebruiksgemak. Voor maximale bewegingsvrijheid én design is er BLANCO Catris-S Flexo in mat zwart, een stijlvolle mengkraan met een flexibele handdouche. 

Naast de drie mengkranen lanceert BLANCO ook een afwasmiddeldispenser in mat zwart en een trekknop om de wastafel te laten leeglopen. Met zijn cilindrische vorm is deze knop helemaal in lijn met het design van de mengkranen zelf.

Richtprijzen
BLANCO LINUS zwart mat: 529 € (excl.BTW)
BLANCO LINUS-S zwart mat: 589 € (excl.BTW)
BLANCO CATRIS-S-Flexo zwart mat : 489 € (excl.BTW)

Afbeeldingen

1. BLANCO Linus-S-mengkraan, BLANCO Lato-afwasmiddeldispenser en trekknop in mat zwart, Etagon 6 spoelbak in Silgranit PuraDur in betonstijl

2. BLANCO Linus-mengkraan in mat zwart, gecombineerd met Pleon 8 in Silgranit PuraDur in betonstijl

3. BLANCO Catris-S Flexo, Lato-afwasmiddeldispenser en trekknop in mat zwart

Over BLANCO
BLANCO, in 1925 opgericht door Heinrich Blanc als ‘Blanc & Co’, is vandaag uitgegroeid tot een wereldwijde speler in huishoudelijke spoeltafels, keukenmengkranen en systemen voor opbergen en afval sorteren. De hoofdzetel is gevestigd in Duitsland (Oberderdingen, Baden-Württemberg).

BLANCO stelt wereldwijd zo’n 1.500 mensen tewerk en draait een omzet van circa 379 miljoen euro. De groep heeft 4 productiefabrieken (Duitsland, Canada, Turkije) en vestigingen in de Benelux, de VS, Canada, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Rusland, Oekraïne en Turkije, en een joint venture in Indië. BLANCO Benelux telt 14 medewerkers.

Voor meer info
BLANCO Benelux
I Pleinstraat 33A I 3220 Holsbeek I Tel. 016 44 11 40 I info@blanco.be I www.blanco.be
RCA
I Hilde Meus I Tel. 011 590 590 I hilde.meus@rca.be I www.rcapress.be

Blanco - pb BB 2020 NL-1.pdf

PDF - 891 Kb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over BLANCO

BLANCO, in 1925 opgericht door Heinrich Blanc als ‘Blanc & Co’, is vandaag uitgegroeid tot een wereldwijde speler in huishoudelijke spoeltafels, keukenmengkranen en systemen voor opbergen en afval sorteren. De hoofdzetel is gevestigd in Duitsland (Oberderdingen, Baden-Württemberg).  

BLANCO stelt wereldwijd zo’n 1.500 mensen tewerk en draait een omzet van circa 379 miljoen euro. BLANCO heeft 5 productiefabrieken (Duitsland, Canada, Turkije) en vestigingen in de Benelux, de VS, Canada, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Rusland, Oekraïne, Turkije, Indië evenals jarenlange partners in 100 andere landen.

 BLANCO Benelux is gevestigd in Holsbeek en telt 14 medewerkers - www.blanco.be

Neem contact op met

011 59 05 90

hilde@rca.be